خروج اتباع غیرمجاز از کشور بر کاهش قاچاق مواد مخدر تاثیر دارد
به گزارش اطلاع با ما به نقل از ایرنا، ایرج کاکاوند در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا به نقش اتباع خارجی غیرمجاز در قاچاق مواد مخدر به کشور اشاره کرد و اظهار داشت: پلیس در حوزه مبارزه موادمخدر دستگیریهایی در میان اتباع خارجی داشته است که نشان می دهد برخی از این افراد که غیرمجاز وارد کشور میشوند، در ورود مواد افیونی به کشور نقش دارند.
این مقام انتظامی به نقش اتباع غیرمجاز در بخش قاچاق و توزیع و خرده فروشی مواد مخدر اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز در کاهش قاچاق و توزیع مواد مخدر در کشور اثر گذار باشد.
به گزارش ایرنا، طبق آمارها حدود ۵ میلیون تبعه خارجی اعم از مجاز و غیرمجاز در ایران زندگی میکنند که بالغ به ۹۰ درصد از آنان را اتباع افغانستانی تشکیل می دهند؛ روند ورود اتباع به صورت غیرمجاز به ویژه در سالهای اخیر به دنبال قدرت گرفتن مجدد طالبان در این کشور فزونی یافته است.
طرح خروج اتباع خارجی غیرمجاز از کشور یکی از طرح های کلان برای کنترل و مدیریت اتباع خارجی و همچنین ارتقای امنیت است که یکی از مطالبات اصلی مردم طی سالهای گذشته بوده است؛ به تازگی سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در این باره تاکید کرده است که اتباع غیرمجاز باید تا پایان سال ۱۴۰۳ (امسال) ایران را ترک کرده و به کشورهای خود بازگردند.
برنامه ایران برای بازگرداندن اتباع غیرمجاز، شامل اتباع مجاز و دارای مجوز در کشور نمی شود و به گفته علی باقری مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، اتباع خارجی که مدارک قانونی دارند و بهرهگیری از آنها مجاز است، کماکان میتوانند به کار کردن در کشور ادامه دهند.
وی تاکید کرده است: برای آن دسته از اتباع که ورود و حضور آنها در کشور قانونی بوده و به صورت پناهنده در کشور شناسایی شدند یا در طرحهای آمایشی وزارت کشور مدارک شناسایی را دریافت کردهاند و همچنین اشتغال و بهرهگیری از خدمات آنها از سوی کارفرمایان ایرانی در مناطق و مشاغل مجاز مورد نیاز بوده و هست، مجوز کار موقت صادر شده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0