۴۰سال تلاش برای برق هسته ای چه شد؟
به گزارش اطلاع با ما، ۴۰سال تلاش برای برق هسته ای: واحد یک نیروگاه بوشهر در سال ۱۳۹۲ پس از نزدیک به ۴۰ سال وارد مدار شد. پیش از انقلاب شرکت آلمانی زیمنس ساخت نیروگاه بوشهر را بر عهده داشت. پس از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ این شرکت دست از کار کشید. پس از آن نیز آمریکا مانع همکاری دیگر کشورها با ایران شد. متخصصان داخلی علیرغم کارشکنیهای آمریکا توانستند با همکاری روسیه این نیروگاه را پس از ۳۵ سال از انقلاب به بهرهبرداری برسانند.
امروز نزدیک به ۱۱ سال از فعالیت نیروگاه بوشهر میگذرد. به گفتۀ محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی این نیروگاه تا ۵۰ سال دیگر عمر مفید خواهد داشت. درواقع عمر مفید نیروگاه هستهای بوشهر بیش از ۶۰ سال برآورد میشود.
در مقابل نیروگاه هستهای، نیروگاههای حرارتی کشور به طور متوسط ۳۰ سال عمر مفید دارند. درواقع هزینه بسیار بالایی برای ساخت این نیروگاهها مصرف میشود و درنهایت ۳۰ سال عمر میکنند و از آن پس راندمان آنها کاهش یافته، بخش زیادی از انرژی هدر رفته و آلودگی نیروگاه افزایش پیدا میکند.
بین ۱۹۳ کشور جهان تنها ۳۲ کشور نیروگاه هستهای دارند که از این بین کشورهایی نظیر امارات فناوری را ندارند و تاسیسات در اختیار کشورهای دیگر است.
برای این فناوری سالها تلاش شده و کشور تحت تحریمهای شدید قرار گرفته است و در این راه دانشمندان هستهای کشور به شهادت رسیدند. به همین خاطر مردم انتظار دارند میوه سالها سختی کشیدن در پی تحریمها را لمس کنند؛ چرا که قطعا سهم ۱.۷ دردصدی برق هستهای پس از گذشت از این مسیر دشوار بسیار ناچیز است.
برچسب ها :برق هسته ای ، بوشهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0