شیوع بالای آنفلوآنزای H۱N۱ در کشور
به گزارش اطلاع با ما به نقل از ایسنا، شیوع بالای آنفلوآنزا: در همین زمینه، دکتر قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه عوامل متعددی میتوانند سبب بیماریهای تنفسی شوند، اظهار کرد: ویروسها و باکتریها به عنوان عوامل بیماریهای تنفسی شناخته میشوند و میتوانند سبب ابتلا به بیماریهای تنفسی شوند. تجربه انسانها بیانگر این است که میزان بیماریهای تنفسی در فصل سرد سال افزایش مییابد.
فصل سرد سال؛ زمان مناسب برای فعالیت عوامل بیماریهای تنفسی
وی ادامه داد: شرایط دمایی، اکولوژی و بیولوژی برای زیست و تکثیر عوامل بیماریهای تنفسی در فصل سرد سال بسیار مطلوب به حساب میآید. با توجه به اینکه شرایط محیطی فصل سرد سال برای زیست و تکثیر عوامل بیماریهای تنفسی مطلوب است، بسیاری از بیماریها و عفونتهای تنفسی در فصول پاییز و زمستان اتفاق میافتند. شرایط مطلوب فصل سرد سال برای فعالیت عوامل بیماریهای تنفسی، یک موضوع بومی نیست و به ایران محدود نمیشود، بلکه یک موضوع جهانی است.
شیوع بالای آنفلوآنزای H۱N۱ در کشور
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه آنفلوآنزا بیشترین سهم را از بیماریهای تنفسی به خود اختصاص داده، خاطرنشان کرد: بررسیها بیانگر این است که با اپیدمی آنفلوآنز به ویژه آنفلوآنزای فصلی در سطح جهانی روبرو هستیم. شیوع آنفلوآنزای H۱N۱ در ایران و برخی کشورها در این روزها زیاد است؛ همچنین برخی کشورها با آنفلوآنزای تیپ B و H۱N۵ مواجه هستند.
مرادی درباره رصد و پایش بیماریهای تنفسی در کشور گفت: سیستم رصد و پایش بیماریهای تنفسی در کشور در سال جاری بیانگر این است که میزان بیماریهای تنفسی از اوایل آذر ماه افزایش یافته، به طور مثال، نسبت آنفلوآنزا در هفته پایانی آذرماه حدود ۲۲ درصد از کل موارد عفونتهای تنفسی گزارش شده و سهم این بیماری از بیماریهای تنفسی در هفته اول دی ماه نیز نسبت به هفته پایانی آذر ماه افزایش یافته است. پس از آنفلوآنزا، «رینوویروسها» که عامل سرماخوردگی هستند در جایگاه دوم قرار دارند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0