رضایت مردم ایران از زندگی بیشتر از چینیها و مردم ترکیه است
به گزارش اطلاع با ما به نقل از تسنیم، صندوق بین المللی پول گزارشی در مورد میزان رضایت مردم از زندگی در 137 کشور جهان از جمله ایران منتشر کرده است.
این گزارش نشان می دهد اگرچه میزان تولید ناخالص داخلی سرانه یکی از فاکتورهای مهم در تعیین میزان رضایت مردم از زندگی است اما عوامل مهم دیگری مثل امید به زندگی، آزادی، سخاوت، حمایت های اجتماعی و فساد نیز در تعیین میزان رضایت از زندگی تعیین کننده هستند.
رده بندی 137 کشور جهان از نظر رضایت مردم از زندگی نشان می دهد رضایت مردم از زندگی در برخی کشورهای توسعه یافته که تولید ناخالص داخلی سرانه بیشتری دارند از برخی کشورهای درحال توسعه کمتر است.
این گزارش میزان رضایت مردم از زندگی بر اساس نظرسنجی های فردی را سنجیده و به هر کشور نمره ای از 1 تا 8 داده که هر چه این نمره بیشتر باشد دلالت بر احساس شادی و رضایت بیشتر از زندگی دارد.
بر اساس این گزارش مردم فنلاند بیشتری رضایت را از زندگی در جهان دارند و نمره 7.8 را در شاخص جهانی بدست آورده اند. دانمارک و ایسلند به ترتیب رتبه های دوم و سوم را از این نظر به خود اختصاص داده اند.
این گزارش نمره 4.88 را به ایران در شاخص رضایت از زندگی جهانی داده و ایران را از این نظر در جایگاه 101 جهان قرار داده است. بر این اساس در میان 137 کشوری که مورد مطالعه قرار گرفته اند احساس رضایت زندگی ایرانی ها از مردم 36 کشور دنیا بیشتر و از 100 کشور کمتر بوده است.
بر اساس این گزارش رضایت مردم ایران از زندگی بیشتر از مردم چین است در حالی که دومین اقتصاد بزرگ دنیا را در اختیار دارند. همچنین ایرانی ها نسبت به مردم ترکیه، پاکستان، تونس، اردن و هند رضایت بیشتری از زندگی دارند.
مردم افغانستان با کسب نمره 1.86 به عنوان ناشادترین مردم دنیا در این گزارش معرفی شده اند.
مردم آمریکا با وجود این که بزرگترین اقتصاد دنیا را دارند نمره ای بهتر از 6.89 در شاخص رضایت از زندگی بدست نیاورده و در جایگاه 15 جهان قرار گرفته اند.
ژاپنی ها نیز با وجود قرار داشتن در میان کشورهای صنعتی، از مردمان 46 کشور جهان ناشادتر هستند و با کسب نمره 6.13 در جایگاه 47 جهان از این نظر قرار گرفته اند.
کشورهای نفتی حاشیه خلیج فارس به لطف درآمدهای سرشار نفتی رتبه های بهتری نسبت به سایر کشورهای در حال توسعه کسب کرده اند. برای مثال مردم امارات با کسب نمره 6.57 در رتبه 26 و عربستان با نمره 6.48 در رتبه 30 قرار گرفته اند.
برچسب ها :ایران ، چینی و ترکیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0