کد خبر : 4069
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 شهریور 1402 - 13:21

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی خبر داد:

تعیین تکلیف ۱۴ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی تا پایان تیرماه امسال

تعیین تکلیف ۱۴ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی تا پایان تیرماه امسال
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از تعیین تکلیف ۱۴ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومانی کالاهای اموال تملیکی از ابتدای امسال تا پایان تیرماه خبر داد.

به گزارش اطلاع با ما به نقل از ایرنا، تعیین تکلیف ۱۴ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی تا پایان تیرماه امسال، سید عبدالمجید اجتهادی در گفت‌وگوی اظهار داشت: تعیین تکلیف کالاهای اموال تملیکی در چهار ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۴۲۸ درصدی داشته است.

 کالاهای اموال تملیکی

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: کالاهای اموال تملیکی از سه طریق انهدام، استرداد، اعاده و فروش تعیین تکلیف می‌شود که اعاده کالاها بیشترین سهم را در تعیین تکلیف دارد.

وی با بیان اینکه امسال رشد ۱۹۱ درصدی در فروش کالاها اموال تملیکی رقم خورده است، گفت: امسال ۲ هزار و ۴۱۷ میلیارد تومان کالاهای در اختیار این سازمان به فروش رفت که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۸۳۳ میلیون تومان بود رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

اجتهادی بیان داشت: راه‌اندازی سامانه برخط خرده‌فروشی یکی از مهم‌ترین اقدامات در فروش کالاها بوده است که تا کنون بیش از ۲۵ مرحله از آن برگزار شده است.

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی با اشاره به اعاده کالاهای این سازمان به صاحبان، گفت: نزدیک به ۱۰ هزار و ۳۱۳ میلیارد تومان کالا امسال به صاحبان تحویل داده شده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد یک هزار و ۱۹۱ درصدی را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: یک هزار و ۸۵۶ میلیارد تومان کالا در چهار ماه امسال استرداد شد که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۸۳۳ میلیارد تومان بوده، رشد یافته است.

به گفته اجتهادی، امسال ۱۹۷ میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی منهدم شدند.

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی با بیان اینکه بیشترین میزان سهم ارزش پرونده‌های تعیین تکلیف شده بر حسب نوع اقدام در سال ۱۴۰۱ مربوط به استرداد با ۳۵ درصد است، گفت: آمار مربوط به اعاده کالاها امسال ۷۰ درصد شده است.

اجتهادی گفت: کاهش محسوس هزینه‌ها به‌واسطه کاهش سهم استرداد و انهدام (از ۴۲ درصد به ۱۴ درصد) و افزایش قابل توجه درآمدها با توجه به افزایش سهم فروش و اعاده (از ۵۸ درصد به ۸۶ درصد) به ثبت رسیده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.