کد خبر : 55849
تاریخ انتشار : جمعه 8 دی 1402 - 22:38

افزایش امنیت غذایی همزمان با کاهش مدت زمان نگهداری کالا در تخلیه و بارگیری

افزایش امنیت غذایی همزمان با کاهش مدت زمان نگهداری کالا در تخلیه و بارگیری
مدیر دریایی سازمان بنادر گفت: همزمان با کاهش مدت زمان انتظار کالا برای تخلیه و بارگیری امنیت و سالم نگهداشت کالای غذایی افزایش می‌یابد.

به گزارش اطلاع با ما  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دریس، مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در ۹ ماه امسال حدود ۱۷۵ میلیون تن کالا تخلیه و بارگیری در بنادر کشور داشته ایم که نسبت به‌ مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد رشد داشته است.

به گفته وی، در بخش تخلیه کالا ۶۰ میلیون تن کالا عملکرد و در بخش بارگیری ۱۱۶ میلیون تن ۱۳ درصد رشد داشته است و کل عملکرد حاکمیتی است.در خصوص عملیات کانتینری ۲میلیون TEU تخلیه و بارگیری داشته ایم که رشد ۶ درصدی در این بخش داشته است‌.

او می گوید: در زنجیره تجارت کالا و تامین کالا بنادر یکی از بخش های اصلی است که با توسعه زیرساخت ها از طرف نماینده ها و مشارکت بخش های خصوصی کمک می کند که صادرات محصولات و موارد مورد نیاز کالاهای اساسی برای شرکت های تولیدی ارائه شود.

اهمیت امنیت غذایی معادل امنیت ملی است

دریس بیان کرد: به شکل جاری کارهای تخلیه‌ و بارگیری نباید متوقف شود. همچنین در این حوزه رویکرد اصلی استفاده از فناوری‌های جدید به ویژه در راستای تامین امنیت غذایی بوده و در همین زمینه سازمان بنادر رویکرد خود را تغییر داده و جدا از انبار اقدام به ساخت سالن و مکانیزه کردن عملیات تخلیه‌ و بارگیری کرده اند.

او افزود: در حوزه تخلیه و بارگیری از تکنولوژی های جدید استفاده خواهیم کرد و تجهیزات مورد نیاز هم تهیه و خریداری شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.