ادعای افزایش ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی سقف بودجه توسط مجلس غیرکارشناسی است
به گزارش اطلاع با ما به نقل از جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگوی در پاسخ به سوالی در خصوص زمان بررسی جزئیات بودجه سال 1403 در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اصلاح آییننامه، مقرر شد تا بودجه در دو مرحله به مجلس ارسال شود.
وی با بیان اینکه براین اساس مرحله اول که احکام بود در مجلس به تصویب رسید و به شورای نگهبان رفت، گفت: شورای نگهبان پس از بررسی ایرادات را به مجلس ارسال خواهد کرد. پس از طی این مرحله و رفع ایرادات مورد نظر شورای نگهبان در مجلس شورای اسلامی، اقلام بودجه براساس احکام بررسی خواهد شد.
اختلاف نظراتی در خصوص سقف بودجه وجود داشت. در همین رابطه دولت نیز نظرات خود را به شورای نگهبان منعکس خواهد کرد و مواردی که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گیرد در مجلس تعیین تکلیف خواهد شد.
افزایش ۶۰ درصدی مستمری معلولان در بودجه ۱۴۰۳ دردی از آنها دوا نمیکند
بررسی جزئیات بودجه پس از انتخابات مجلس
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه مقرر شده است که مجلس در روزهای 23 و 24 بهمن ماه ایرادات مورد نظر شورای نگهبان را انجام دهد، گفت: بررسی اقلام بودجه به پس از انتخابات مجلس موکول خواهد شد.
وی تاکید کرد: دولت معتقد است که نسبت به سقف بودجه تکالیف مالایطاقی در نظر گرفته شده است و اگر نظر دولت مورد موافقت شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت قرار بگیرد، ایراد خواهند گرفت و این موارد مجدد به مجلس بازخواهد گشت
نظرات پیرامون سقف بودجه غیرکارشناسی است
قادری در خصوص اینکه دولت بحث افزایش حدود 300 تا 400 هزار میلیارد تومانی مصارف را مطرح کرده است، گفت: در برخی موارد، در احکام تعیین شده به دولت اختیار داده شده است تا در یک سقفی هزینه را انجام دهد و عدد ثابتی در نظر گرفته نشده است. به طور مثال تعیین شد که دولت مکلف است برای کمک به تسهیلات مسکن تا 114 همت اوراق منتشر کند.
بنابراین نظراتی که مطرح شد چندان کارشناسی شده نبوده است. در مواردی که عدد قطعی مطرح شده است، حق با دولت است و شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت این موضوع را بررسی خواهد کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0